Resipi : Kuah Lontong

Assalamualaikum Kuah Lontong pulak. Saya ni, kalau orang dah minta resipi rasa obligated lak nak update kan haha. Padahal resipi senang je tak ye kan, cuma suka bila org lain pun masak. Tu kadang-kadang masak, ambik gambar up and kalau org mintak resipi terus kalau masa senggang updatekan. Biar sume pun rajin masak okay 🙂 […]

Continue Reading

Resipi : Tomyam Putih

Assalamualaikumwbt. Happy saturday 🙂 Somebody is pestering me to give her this particular recipe. Kau tak masak kang, siap kau na. Hahahaha Anyway, simple recipe. Ini kali kedua buat, the 1st time buat dengan ketam. So jadi. So kedua ni buat dengan udang. Jadi jugak la ahahaha. Dah kata senang kan. Resipi ni boleh buat […]

Continue Reading