Resipi : Nasi Mandhi. Grilled Chicken. Salad

Salammmmm!! *vacuum habuk* Haha! sorrrry sorrryyy for the long hiatus. Work and life had been very demanding lately. Nyehehe. And i just go with the flo’ baybeh. So anyway anyway..sapa tengok Jamie’s 30 Minute Meal cookshow on TLC? phewwww! tengok tak dapur dia? it’s a heaven lah! i loooooooooooooooooong for that kinda kitchen. And yes, […]

Continue Reading

Recipe : Beef Burger

Salam Maulidur Rasul ♥ Alhamdulillah Sselawat dan Salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad SallAllahu ‘alaihi wasallam yang dengan nikmat utusan ALLAH melalui Baginda, dapat kita nikmati nikmat Iman dan Islam pada hari ini. Hari maulud and we r on holiday 🙂 Alhamdulillah. Seronok dapat duduk kat rumah dengan husband and anak. Syukur kan 🙂 Anyway, […]

Continue Reading

Resipi : Kuih Keria

Salam! Gong xi fa cai to my dear Chinese frens! Thank you for the long weekends 🙂 Yippppahhh! Sebab loooong weekends, satu hari can cook up to 3 recipes eceh. Tapi as usual. It is the simplest of course. Haha, sbb petang ni so breezy and windy, i gonna write kuih keria recipe lah.. haha […]

Continue Reading