Monstera Deliciosa

Also known as Swiss Cheese Plant. Why? Is Swiss Cheese look like this? (I googled of course, not that i don’t know how the Swiss cheese look like eh and still, no resemblance there) Any ho, I happen to fall in love with this plant and suddenly all nursery are selling them. Where were they […]

Continue Reading

My Little All-rounder

Assalamualaikum..     My little cute darling. Small body big courage. Remind me of the quotes by some celebrity ““Courage doesn’t mean you don’t get afraid. Courage means you don’t let fear stop you.” Go higher gorls!  I will always be here for you.   Love you with all my heart and height –Spideryummeh

Continue Reading

New chapter. New adventure.

Assalamualaikum and great day Source : Pinterest   Blessed friday. Alhamdulillah. I start new venture in my life. I start my study in September 2018. Got a full scholar with a healthy sum of bond with the gov. So, probably wont settle for ‘pencen awal’ which i didn’t even consider pun sebelum ni. I love […]

Continue Reading

Green(s)

Bromeliad Sansevieria/Snake Plant Philodendron Birkin   Hello! Salam Kehijauan. Mak ai. The things is, i love blogging. Tapi kenapa a few years memang stop terus I dont know. Maybe sebab ada facebook (which i recently deactivated) sebab tu tak kisah pasal blogging. Takpe, mari berdoa kita rajin blogging after this. Anyho, greens are always in.  […]

Continue Reading

2015

Assalamualaikum Wait. What? 2015 already? haha Alhamdulillah. Yes yes, I’m still here yes. Being a superbusy (or superlazy). To summarize it all, got pregnant, blessed with the cutest daughter, still actively cooking (much more simpler) is thinking about getting back to photography (or not) and Alhamdulillah live has been good. Syukur. I dont have any […]

Continue Reading

Resipi : Tomyam Putih

Assalamualaikumwbt. Happy saturday 🙂   Somebody is pestering me to give her this particular recipe. Kau tak masak kang, siap kau na. Hahahaha Anyway, simple recipe. Ini kali kedua buat, the 1st time buat dengan ketam. So jadi. So kedua ni buat dengan udang. Jadi jugak la ahahaha. Dah kata senang kan. Resipi ni boleh […]

Continue Reading

Resipi : Ikan Stim/Kukus Ala Nyonya

Assalamualaikum. Salam Malam Jumaat *tersipu* eh   Haha. What a way to start a day. Lawak tak kelakar. Harap semua tak paham lawak tu ye. Baik. berbalik kepada tujuan asal untuk update resipi malam ni. Semalam beli ikan merah. Terfikir masa dalam pasar nak masak asam pedas. Tapi since, heartburn is a good friend of […]

Continue Reading

Kain Review : I Miss My Flight ♥

Salam! haha kain review kawww! pfft.. whatever la aku… Anyho, sapatah lama tak update blog ni. Ghazi la ni, dah pesan suruh tlg update. Tak juga buat. Harap je muka comel. Tapi tak pandai menaip lagi rupanya hahaha ok stop. Ops, tittle “I Miss My Flight“ yang mananya bukan lah saya (obviously, daa). Tapi, it’s […]

Continue Reading